/* ]]> */

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР & ЗАЛА ЗА ИГРИ 

SANTÉ SPA HOTEL 5* ОБИЧА НАЙ-МАЛКИТЕ СИ ГОСТИ.

 

АНИМАЦИЯ

 

Ние знаем, че когато децата имат тяхното място за забавления, компания за щуротиите и разнообразие от игри, тогава мама и тати са щастливи, а почивката спокойна и приятна. Погрижили сме се това да бъде така.

ДЕТСКИ КЪТ

Нашите малки приятели могат да се забавляват в детския кът с пързалки, басейн с топки, да рисуват и творят на маси и столчета съобразени с техните размери, а за тяхната безопасност ще се погрижи усмихнат аниматор. Деца ненавършили 3г., се допускат само с придружител.

ЗАЛА ЗА ИГРИ

За по-големите ни приятели сме обособили зала с електронни и спортни игри – хокей, джаги, билярд.

ДЕТСКО МЕНЮ

Отдали сме и специално внимание на вкусната и предпочитана храна за малчуганите. В менюто за закуска сме включили любимите на всички мекички и палачинки, пържени филийки и корнфлекс, а за бебетата предлагаме специален бюфет с млека и пюрета. За вечеря пицата и спагетите са на почит, а десертите….ах, те просто са великолепни.

АТРАКЦИОНЕН ПАРК „ВЕЛИЛЕНД“

Хотел Santé е ексклузивен партньор на най-големия атракционен парк в региона, разположен на над 7дка площ. Сред уникалната природа на Родопите са разположени мини лунапарк за най-малките, детски дървени катерушки, велокартинг, зорб водни топки, бъмпър лодки, зоокътове с различни живи животни и много други. За почитатели на конната езда се радваме да споделим, че именно ВелиЛенд е единствената база в региона, разполагаща с такова многообразие на различни породи и големини коне, подходящи за всяка възраст и ниво на подготовка. Ежеседмичните програми на комплекса предлагат различни по вид активности и културни мероприятия за малки и големи. Организират се тематични „Направи си сам“ работилници – за малки любители-сладкари, за правене и печене на пици; рисуване; изработка на различни арт предмети от глина и много други; детски дискотеки, различни по вид партита, пикници и разходки из природата, както и уроци, и състезания по стрелба с лък.

В културната програма на комплекса се включват култови заглавия на театрални постановки, концерти на популярни български артисти, мюзикъли, циркови представления, магични шоута и много други.

Като гост на хотел Santé, ние можем да Ви информираме за програмата на място на рецепция, както и директно да запазим избрано от Вас място, ако решите да посетите някое от представленията във ВелиЛенд.

Повече за самия комплекс, какво предлага той и актуалната му програма може да откриете на официалните им канали:

Website: veliland.bg

Facebook: @veliland.bg

Instagram: @veli.land

TikTok: @veliland

/* ]]> */ ОФЕРТИ