/* ]]> */

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР SANTÉ

Santé разполага с модерна, доказана и ефективна апаратура за лечение на травми, посттравматични състояние и др.
Доверете се на професионалистите в екипа Santé SPA Hotel .

ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ

Използват се средночестотни(интерферентни), нискочестотни(тенс,диадинамичен,галваничен) токове. С използването на електротерапията се цели стимулирането производството на ендорфини и биологично активни вещества(които са естествени болкоуспокояващи), създаващи противовъзпалителен, противооточен и аналгетичен ефект. Постига се отпускане на гладката мускулатура, подобряване на кръвообращението.
Лечение с ултразвук и лечебен гел. Има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие.
Прилагането на Комбинирания апарат за електолечение с вакум модул и терапия с ултразвук, е подходящ за използване, както при остра така и при хронична болка. При посттравматични състояния (навяхвания, контузии, състояния след фрактури и подобни). Неврологични заболявания (неврити, невралгии, плексити и др.).Мускулни болки и спазми, както и при дегенеративни заболявания на ставите и артрози.

ТЕКАР ТЕРАПИЯ

Прилага се ток с висока честота,проникваща в тъканите на дълбочина и без разсейване и загуба на енергия, като генерира топлина. Има изразен бърз болкоуспокошващ ефект, силен противовъзпалителен ефект, подобряване на кръвообращението.

Бързо редуцира отоците след травма и подпомага възстановяването на тъканите. Има два режима на работа капацитивен за периферни структутри-мускули .

Резистивен-за по-дълбоки структури,като сухжилия и кости.Таргетираната радиочестотна терапия е приложима при широк набор от остри и хронични спортни травми и мускулно-скелетни заболявания, сред които: синдром на карпалния тунел, мускулни спазмигоналгия, миалгия, тендинит и др

МАГНИТО ТЕРАПИЯ

Лечението с магнити е физикален метод, чрез който се оказва въздействие върху различни части от тялото с помощта на магнитни полета. Постига се противовъзпалителен, болкоуспокояващ, трофичен-(подобряващ доставката на хранителни вещества и кислород до тъканите), детоксикиращ( извеждане на свободните радикали извън организма) и локален съдоразширяващ ефект.

Подходящ е при остра и хронична болка с различна етиология,болки в ставите и мускулите. Неврити и невропатии, артрит и артрозни промени. Възпалителни заболявания на белия дроб.

ИНФРАЧЕРВЕНА ТЕРАПИЯ

Лечебно действие на инфрачервените лъчи благоприятстват нормализирането на високото кръвно налягане, подобряване и стабилизиране на кръвообращението,благоприятен ефект при болки в гръбната област и мускулите, при шипове, бронхит, астматични заболявания.

Помагат при простуда, умора и изтощаване на човешкия организъм.Полезни са при възпаление на ушите, носа и гърлото.Намаляват болките при артритни и ревматични заболявания, също така и при дискова херния.Спомагат действието на бъбреците.

При стресови ситуации.При процедури за намаляване на целулит и разграждане на мазнини и много други положителни ефекти върху здравето.

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Апарат за компресионна терапия от висок клас с 12 въздушни камери, като може да се поставя на ръце, торс и крака. Чрез механичното действие на лимфодренажа се отстраняват  всички токсини и излишни течности,  тялото се стимулира да възстанови естествения воден баланс,  при което се премахват всичики оттоци, независимо от причината за появата им, което води до чувствително намаляване и на телесния обем. Спомага възстановяването на  мастната тъкан, кожата връща своето естествено здраво състояние, с което придобива и красив цвят. Лимфо-дренажът се  препоръчва  при лечението и профилактиката на разширени вени, тромбози и различни проблеми предизвикващи кръвоносна и лимфна циркулационна недостатъчност.  Може да се използва и като профилактична процедура в съвременния живот, при който все повече се наблюдават заседнали навици, или след  пътуване  на далечни разстояния.

Биоревитализация/ Мезотерапия

Мезотерапията на лицето е минимално инвазивна процедура, при която комплекс от полезни минерали и аминокиселини се доставят в мезодермата с помощта на инжекции.

ПРОЦЕДУРИ ЗА КОСА

Хиалуроновата киселина притежава овлажняващо и реструктуриращо действие, осигурява необходимата хидратация на кожата на скалпа.

ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ

Поставянето на филъри е един от най-разпространените през последните години начини за коригиране и оформяне на различни зони от лицето.

БОТОКС

Ботулиновият токсин се използва в медицината за лекуване на мускулни крампи, кривогледство, обилно изпотяване (хиперхидроза) и други състояния свързани с невромускулната система, като продължават да се откриват нови полета за приложение.

ЛЕЧЕБНИ ТЕРАПИИ

Може да разгледате лечебните програми на Spa Hotel Santé и да се възползвате от тях.

=
/* ]]> */ ОФЕРТИ