/* ]]> */

Хoтeлът e peaлизиpaн нa нaд 12 000 ĸв.м PЗΠ и paзпoлaгa cъc 140 пoмeщeния зa нacтaнявaнe, oт ĸoитo 14 aпapтaмeнтa, 8 cтyдиa, 118 cтaи, в ĸoитo мoжe дa ce нacтaнят нaд 500 дyши. Стаите са модерно обзаведени, с удобства допълващи спокойната и комфортна почивка, всяко помещение има тераса с удобен кът за сядане, индивидуално регулиране на климатизацията, 55 инчов телевизор, еспресо машина и сет за чай, които са комплимент за нашите гости.

Стандартна стая

Тази елегнтна и комфортна стая предлага достатъчно простор за настаняване на двама възрастни. Разполага с легло тип „ King size“ с 25см комфортен италиански матрак Magniflex. Стаята има просторна тераса с кът за сядане, където спокойно и на чист въздух да изпиете чаша кафе или чай, комплимент от нас.

Комфорта на стаята се допълва от просторна баня с душ, 55″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране.

Делукс стая

Тази елегнтна и комфортна стая предлага достатъчно простор за настаняване на двама възрастни и едно дете. Разполага с легло тип „ King size“ с 25см комфортен италиански матрак Magniflex и разтегаем диван с удобен матрак. Стаята има просторна тераса с кът за сядане, където спокойно и на чист въздух да изпиете чаша кафе или чай, комплимент от нас.

Комфорта на стаята се допълва от просторна баня с душ, 55″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране. А нощите – те просто са великолепни на удобния матрак и възглавници. А, и да, ако си дръпнете пердетата и затворите балконската врата, дните стават дълги нощи.

Студио

Добавихме още малко простор към стаята и направихме елегантното Студио. Подходящо е за настаняване на двама възрастни и две деца. Разполага с легло тип „King size“ с 25см комфортен италиански матрак Magniflex и разтегаем диван с удобен матрак. Стаята има просторна тераса с кът за сядане, където спокойно и на чист въздух да изпиете чаша кафе или чай, комплимент от нас.

Комфорта на стаята се допълва от просторна баня с душ, 55″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране. Сънят е спокоен на комфортния удобен матрак, допълнен с възглавници с различен размер.

Едноспален апартамент

Това е помещението, в което Вашето четиричленно семейство ще намери място за всичко. Настанете се удобно в апартамента, където ще намерите спланя с легло тип „King size“ с 25см комфортен италиански матрак Magniflex и хол с обособен кът за сядане с разтегаем диван. Посрещнете сутрините на просторната терасата с кът за сядане, където спокойно и на чист въздух да изпиете чаша кафе или чай, комплимент от нас.

Комфорта на апартамента се допълва от просторна баня с душ, 55″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране.

Двустаен апартамент

Този просторен апартамент осигурява комфорта за настаняване на 4-ма възрастни и две деца. Разполага с две помещения, в които има легло тип „King size“ с 25см комфортен италиански матрак Magniflex и разтегаем диван в едната стая. Посрещнете сутрините на просторна терасата с чаша ароматно кафе или чай, комплимент от нас. 

Комфорта на апартамента се допълва от просторна баня с душ, 55″ LED телевизор, климатична система с индивидуално регулиране.

ВИП апартамент

Този луксозен апартамент осигурява комфорта за настаняване на 4-ма възрастни и две деца. Разполага с две спални, в които има легло тип „King size“ с 25см комфортен италиански матрак Magniflex и баня към всяка спалня, огромен хол с мека мебел.

Голяма тераса обхожда целия апартамент, а сутрините там с чаша ароматно кафе или чай, комплимент от нас, са незабравимо преживяване. Във всяка стая има 55″ LED телевизор и климатична система с индивидуално регулиране.

/* ]]> */ ОФЕРТИ