/* ]]> */

Условия за домашни любимци

И Вашите любимци обичат СПА почивки!

Екипът на Ѕаnté Ѕра Ноtеl знае, че Вашия любимец е част от семейството Ви и поради тази причина, ние ще предложим най-доброто за неговото пребиваване в Ѕаnté Ѕра Ноtеl.

Вашият домашен любимец (куче) е добре дошъл при нас ако е:
– До 5 кг.
– На възраст над 6 месеца.
– Има всички необходими ваксини и е обезпаразитен. Моля носете паспорта му.
– Има изградени хигиенни навици.

За да осигурим на Вас и на нашите гости спокойна почивка, моля да се съобразите със следните ограничения:

– Домашни любимци не се допускат в ресторантите на хотела, в Уелнес центъра и в детския кът. Разхождането на домашните любимци е позволено само извън хотела. Пребиваването им в общите части е само на ръце.
– Домашните любимци не трябва да бъдат оставяни без надзор.
– Всички смущения, като лаене или скимтене, трябва да бъдат своевременно прекратени, за да се гарантира удобството на другите гости.

И тъй като Вашият домашен любимец е също гост на хотела, моля да имате предвид, че за престоя му ще бъде начислена такса от 20,00 лв. на ден за почистване и дезинфекция.

ВЕТЕРИНАРЕН ЦЕНТЪР И СПА ХОТЕЛ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ „СИМБА“

Велинград е първият български туристически град, който разполага със специализирано място  за домашни любимци с пълен набор от услуги – ветеринарна клиника, рехабилитация, грууминг, училище за кучета, спа хотел за кучета и котки „Симба“, зоомагазин „Нечовешки магазин – д-р Стефанов“, предлагащ богат асортимент от първокласни храна и аксесоари, обединени под покрива на Ветеринарен център и СПА хотел „Симба“.

Благодарение на партньорството си със „Симба“ имаме възможност да предложим на собствениците на домашни любимци пакетни оферти за настаняване в хотел Santé и хотел „Симба“ на всякакви по големина и вид кучета и котки на база all inclusive за любимите ви опашатковци. Бихме могли да съдействаме и за записване на час за грууминг, рехабилитация или провеждане на пълен преглед от лекарите във ветеринарната клиника. Като наш гост, Вие можете да се възползвате от ексклузивни цени и условия, бонуси и допълнителни, специални“ услуги. Моля да се свържете с нас при желание за оферта или осъществяване на резервация за Вас и Вашия домашен любимец.

Повече информация за центъра, неговите услуги и условия, може да намерите на официалните им канали:

Website: simbacenter.bg

Facebook: https://www.facebook.com/veterinarycentersimba

Instagram: https://www.instagram.com/veterinarycentersimba

Приятен престой в Ѕаnté Ѕра Ноtеl!

/* ]]> */ ОФЕРТИ